Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Centrale termice pe lemne si carbune cu gazeificare Centrala pe lemne si carbune cu gazeificare ATMOS C18S - 20 kw + TRANSPORT GRATUIT

Centrala pe lemne si carbune cu gazeificare ATMOS C18S - 20 kw + TRANSPORT GRATUIT

Cod produs:   C18S
Producator:   ATMOS Jaroslav Cankar - Cehia
Caracteristici:   Oferte speciale, Oferte speciale
Pret vechi:   6.38000 lei cu TVA
Pret:   6.18500lei cu TVA
Discount:   3%
CUMPARA IN RATE FARA DOBANDA
Contact: 0723 172 349 | 021 345 56 07| 021 345 56 05   Email: comenzi@aleroma.ro
Descriere Centrala pe lemne si carbune cu gazeificare ATMOS C18S - 20 kw + TRANSPORT GRATUIT

NOU . TRANSPORT GRATUIT IN TOATA TARA !!! (in localitatile unde Urgent Curier sau Fan Curier au puncte de lucru)

Centrala pe lemne si carbune cu gazeificare , dotata cu exhaustor de fum si serpentina de racire pentru protectie impotriva supraincalzirii.

Putereaa termica -10 -  20 kw
Garantie: 24 Luni
Presiunea: 2.5 bar
Inaltime: 1120 mm
Latime: 590 mm
Lungime: 845 mm
Diametru cos fum: 152 mm
Greutatea caznului - 225 kg

Centrala pe lemne si carbune cu gazeificare, dotata cu exhaustor de fum si serpentina de racire pentru protectie impotriva supraincalzirii.

Utilizarea centralei pe lemne:

Centralele ecologice ATMOS Kombi sunt construite exclusiv pentru arderea carbunelui brun si a lemnului din bucati cu lungimea de la 330 pană la 530 mm.

 Folosirea exclusiva a lemnului necesita incarcarea mai frecventa datorita capacitatii camerei de ardere primare. Pentru incalzire poate fi utilizat alaturi de lemn şi carbunele brun.

Centrala nu este destinat arderii de rumegus sau deseuri din lemn. Acestea pot fi utilizate doar intr-o cantitate mica, in amestec cu carbune sau busteni maxim 10%.

Cum este construita centrala?

Corpul centralei este confectionat din tabla de otel sudata, avand grosimea de 6, 5, 4, 3 mm. Centrala este alcatuita din doua camere suprapuse. Camera de sus este rezervorul pentru lemne si carbune iar cea de jos este camera de ardere şi colector de cenusa. Camera de ardere primara este prevazuta cu mecanismul de gratar rotativ in partea de jos pentru aducerea aerului secundar.

Care este principiul de functionare ?

Gazeificarea lemnului are loc datorita contactului dintre combustibil si jar la temperaturi ridicatein camera de ardere primara. Gazul de lemn este amestecat cu aerul insuflat prin diuzele din elementul ceramic in camera de ardere secundara. Aici are loc arderea gazului de lemn.

 Pentru o ardere eficienta se foloseşte un ventilator pentru introducerea aerului necesar arderii in focar. Ventilatorul de tiraj evacueaza gazele arse in canalul de fum.

Care sunt avantajele acestei centrale ?

 - Gratarul rotativ permite evacuarea cenusii din camera de ardere şi in timpul functionarii, mentinand astfel un randament neintrerupt al cazanului.

- Se poate realiza o ardere constanta si un reglaj al temperaturii, iar aerul primar si secundar este preincalzit, crescand si randamentul arderii;

- Posibilitatea introducerii in focar a lemnelor de dimensiuni mari in concordanta cu dimensiunile cazanului; - Centralele sunt echipate cu serpentina de racire, un element de siguranta contra supraincalzirii;

- Incarcarea centralei se face de 2 - 3 ori la 24 de ore;

 - Costuri scazute pentru partile componente;

- Exhaustorul faciliteaza arderea, reduce afumarea cazanului la minim si asigura o ardere eficienta;

 - Construita inteligent pentru o ardere eficienta;

- Usor de curatat;

- Functionarea automata a ventilatorului;

 
Download fisiere atasate pentru Centrala pe lemne si carbune cu gazeificare ATMOS C18S - 20 kw + TRANSPORT GRATUIT
Alte produse din categorie
Articole recomandate